Investeer in hun toekomst en Sponsor een klas

Investering in een hele klas

Goed onderwijs is belangrijk om kinderen een goede toekomst te geven. Om o.a. boeken, lesmaterialen en salarissen te kunnen betalen zijn we op zoek naar sponsors voor een klas.

Voor € 30 per maand word je verbonden aan één klas van onze scholen; Kleuterschool Noah’s Ark, Basisschool King’s College of Speciaal onderwijs Rainbow Centre. We sturen jou na aanmelding een sponsorkaart met daarop alles over jouw klas: een klassenfoto en uitgebreid verhaal over de klas.

Transparantie

Het sponsorgeld komt nooit rechtstreeks bij de kinderen in deze klas of de familie maar maakt het voor Boosttheworld mogelijk het kind te bieden wat het hardst nodig is: onderwijs, gezonde voeding en liefdevolle zorg. Wij geloven dat dit een waardevolle investering in zijn of haar toekomst is.

Raak betrokken met je klas

Bovenstaande zie je een voorbeeld video van de Rainbow Angels. Kinderen met een beperking hebben ook je hulp nodig. 

De klas die je gaat sponsoren vindt het erg leuk als je contact met ze hebt. Denk aan een kaartje, foto’s of tekeningen. De kinderen in de klas vinden het altijd bijzonder dat er andere mensen, ver weg in het buitenland, hen aanmoedigen en betrokken zijn. En uiteraard laat de klas ook van zich horen met berichten, foto’s en video’s. Op die manier blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen van jouw klas. 

Samen kunnen we veel meer bereiken. Doe je mee?

 

Scan the code and donate now!

Follow us on our socials!

Boost the world 2018 © All Rights Reserved. Design by Elementor

Lisa Pedersen

Therapeutic
Hatha

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam. Eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi. Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi.